Sortiment

Vårt sortiment...ligger oss nära hjärtat

Vi tycker att det är viktigt att värna om de små, duktiga och lite större företag som finns i vår närhet!

Här hämtar vi varje morgon den största delen av vårt sortiment av nybakat bröd, bullar, semlor, småkakor. Tradionellt och mycket gott!

Vi serverar mängder av grillade smörgåsar varje dag. Ibland räknar vi rätt och beställer så mycket som går åt men ofta kan det bli både en, två eller tre extraturer till Rolandos för påfyllning av Levain eller Grand Blanc!

Ronaldos stenugnsbageri våra goda grannar!

Lysings konditori och bageri, Ödeshög

Bakar glutenfritt, så att det blir hur gott som helst! Vi är glada att över att kunna erbjuda alla gott bröd och god fika. Även de som är glutenintoleranta. Därför tar vi ibland en tur till Ödeshög för att fylla på i frysen!

Är vår lokala leverantör av våra tee'r. De har också sett till så att vi kan erbjuda vårt alldeles egna te! Ett krydigt te med smak av pepparkaka. Självklart bär det namnet, A Piece of Cake!

Cacaobönorna, Linköping

De tillverkar bl.a fantastiskt goda och vackra chokladpraliner. Avnjut dem hos oss eller köp med hem. Storsäljaren just nu, har smak av kaffe och kardemumma!

Sänkdalens gård, utanför Norrköping.

En gård som har många glada mjölkkor! Tack vare all mjölk/grädde startades Sänkdalens glass. Därifrån kommer den ekologiska glass vi serverar. Det är glass som smakar som den ska, gräddigt och gott!

Brunneby Musteri Borensberg.

Ett familjeföretag som i mer än 70år har förädlat bär och frukt och nu har norra Europas bredaste sortiment av naturprodukter! Vi kan erbjuda flera goda drycker som tillverkats där. Kanske kommer bären eller äpplena från din egen trädgård!

Men...

Vi bakar faktiskt en del själva också!

Kladdkakor, både med vit och mörk choklad.

Morotskaka, cheesecake, maränger, smulpaj och matpaj. Vi lagar lasange och soppa. Det egna sortimentet varierar dock efter årstid, humör och tid!

Vad kan vi göra för er!

Vi hjälper gärna till med speciella önskemål.

 

Frukostmöte eller abonering kvällstid, beställning och leverans av smörgåsar och/eller sallader?

 

Titta in till oss på Torgatan 1 eller ring oss på telefonnummer 072-853 79 00 så får vi se vad vi kan göra för er!